FAQ


Frakt og levering

For handling av varer over kr 500,- er frakten gratis. Alt under blir det en frakt på kr. 75,- Vi bruker tjenesten Helthjem og sender derfor kun til adresser i Norge og har en leveringstid på 2 – 5 dager. På adresser som Helthjem ikke når, får kunden en melding om henting på nærmeste postutleveringssted.

 

Betaling

Hos oss kan du bruke Vipps eller Stripe betaling.

Ved betaling av kredittkort eller debetkort kan selgeren reservere kjøpsummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

Dersom du betaler for en vare med Vipps og etter avtale med selger, eller av en annen grunn skal få refundert pengene for kjøpet, vil beløpet refunderes til den Pengekilden du betalte med.

 

Reklamasjonsrett

Dersom det skulle være noe feil eller mangel på varen som ikke skyldes kjøperen eller i forhold til kjøperens side ønsker vi en skriftlig tilbakemelding innen rimelig tid etter det ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget. Vi sender evt. ny vare til kjøperen eller en får pengene tilbake. Reklamasjon til selgeren bør skje skriftlig og med bilde av evt. feil eller mangler. Vi ønsker ikke tilbakesending av glass.

 

Angrerett

Angrerettloven om krav til returnering av varer innen 14 dager, gjelder ikke hos oss da det er andre regler for kjøp av ferskmatvarer som går under hygieniske produkter. Er pakken uåpnet og i samme stand som du fikk den tilsendt kan du fylle ut angrerettskjemaet og sende det tilbake til oss og få pengene igjen. Returnere ferdig utfylt skjema. Du kan også sende oss de samme opplysningene på epost til: bre-lars@online.no Merk; Kunden må selv betale returporto.

 

Personvern

De opplysningene vi henter inn når du handler hos oss er følgende:

  • Fornavn og etternavn
  • Telefonnummer
  • Epostadresse
  • Adresse

Personopplysningene dine blir kun brukt til sending/ frakt og betaling.

Dine brukerdata er trygge hos oss og vil aldri ble delt videre til andre personer eller virksomheter. Du kan når som helst kontakte oss og få dine brukerdata slettet.

  

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å alltid kunne forbedre brukeropplevelsen til kunde

 

Partene

Selger

Firmanavn: Farmeren Bjørn Reidar Larsen

Kontaktadresse: Gangvegen 6, 4100 Jørpeland

E-post: bre-lars@online.no

Telefon: 993 94 806

Organisasjonsnr.: 920 534 147

Kjøper er den person som foretar bestillingen.

 

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt om angrerett og reklamasjon. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.