Salgsbetingelser

Frakt og levering

For handling av varer over kr 500,- er frakten gratis. Alt under blir det en frakt på kr. 75,- Vi bruker tjenesten Helthjem og sender derfor kun til adresser i Norge og har en leveringstid på 2 – 5 dager. På adresser som Helthjem ikke når, får kunden en melding om henting på nærmeste postutleveringssted.

Betaling

Hos oss kan du bruke Vipps til betaling.

Ved betaling av kredittkort eller debetkort kan selgeren reservere kjøpsummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

Dersom du betaler for en vare med Vipps og etter avtale med selger, eller av en annen grunn skal få refundert pengene for kjøpet, vil beløpet refunderes til den Pengekilden du betalte med.

Reklamasjonsrett

Dersom det skulle være noe feil eller mangel på varen som ikke skyldes kjøperen eller i forhold til kjøperens side ønsker vi en skriftlig tilbakemelding innen rimelig tid etter det ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget. Vi sender evt. ny vare til kjøperen eller en får pengene tilbake. Reklamasjon til selgeren bør skje skriftlig og med bilde av evt. feil eller mangler. Vi ønsker ikke tilbakesending av glass.

Angrerett

Angrerettloven om krav til returnering av varer innen 14 dager, gjelder ikke hos oss da det er andre regler for kjøp av ferskmatvarer som går under hygieniske produkter. Er pakken uåpnet og i samme stand som du fikk den tilsendt kan du fylle ut angrerettskjemaet og sende det tilbake til oss og få pengene igjen. Returnere ferdig utfylt skjema. Du kan også sende oss de samme opplysningene på epost til: bre-lars@online.no Merk; Kunden må selv betale returporto.

Farmeren er et enkelmannsforetak med Bjørn Reidar Larsen som sertifisert birøkter som produserer og leverer unike honning-produkter fra Ryfylke.

Med oppstart som røkter i mai 2016 med enn kube, så har utviklingen vært enorm og har nå fått godt fottfeste innen birøkting og har bikuber plassert i 3 kommuner som Hjelmeland, Strand og Forsand.